Judith


Van passie naar beroep

Mijn naam is Judith van Neer, Paardenosteopaat (geregistreerd als Equine Osteopath EDO®), spiertherapeut en WOW zadelfitter.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik graag met dieren wilde werken. Het liefst met paarden.
Paarden zijn al zo lang dat ik mij kan herinneren in mijn leven. De anatomie en beweging van het paard is iets wat mij altijd al heeft gefascineerd. Het werd voor mij dan ook wel snel duidelijk welke richting ik op wilde gaan.

Na de middelbare school heb ik de opleiding Equine Management gevolgd en afgerond. Aansluitend ben ik mijn kennis en ervaring gaan uitbreiden door een opleiding tot sportmasseur voor paarden te gaan volgen en The Masterson Method Equine bodywork.
In 2014 ben ik de opleiding Equine Osteopathy bij The Vluggen Institute for Equine Osteopathy and Education in Waldfeucht (Duitsland) gaan volgen. Ik kwam erachter dat osteopathie precies aansloot bij hetgeen ik voor ogen had; de oorzaak opzoeken en hierdoor het lichaam zelf de kans geven weer te genezen en in balans te komen.

 

Door al mijn kennis en ervaring te combineren wil ik mensen adviseren en hun paarden behandelen zodat beide samen nog jaren plezier kunnen beleven.

 

Zadelfitting

Regelmatig kom ik (terugkerende) rugproblemen tegen door slecht passende zadels. Doordat ik zelf al jaren een tevreden WOW zadel bezitter ben en heb ervaren wat dit zadel voor je paard maar ook voor jezelf kan betekenen ben ik mij meer gaan verdiepen in de zadels en kreeg ik de kans om in Nederland en Engeland cursussen te gaan volgen.
Sinds 2015 ben ik WOW zadelfitter en dealer van Zuid Nederland.

Tevens volg ik een opleiding tot zadel en tuig passer aan de opleiding Saddle Professional, zodat ik straks ook wolzadels kan passen en vullen.

Copyright © Dandelion by Pexeto
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram